Briefing 4de Hazewindrit

We kunnen terugblikken op de 3 succesvolle edities, daarom organiseren we dit jaar voor de 4de maal een toeristische navigatierit, voor oldtimers & classic cars. Dit zijn dus alle wagens beginnend bij 20 jaar en ouder. (1998 en ouder)Op 27 mei 2018 is het terug zover! We gaan van start om 13u, dan vertrekt de eerste wagen aan "Café De Hazewind" (Krommenelsstraat 1) te Vlamertinge. De inschrijvingstafel wordt geopend om 11u30. Er zijn maximaal 100 wagens toegelaten. aan de start. Dit om de nog grotere drukte te vermijden.

Om zeker te zijn van uw deelname, schrijf alvast hier vooraf in. De dag zelf inschrijven is niet mogelijk. Om zeker te zijn van uw deelname moet U vooraf betalen, dit voor 23/05.

Het navigatiesysteem die we gebruiken is bol-pijl. Dit is dan ook het enige systeem die in het roadbook voorkomt, straatnamen en afstanden worden ook vermeld.Dit jaar bieden we U een uitgebreid parcours aan, maar liefst 140 kilometer staat op jullie te wachten! Maar dat is niet alles, want jullie ontvangen voor de prijs van € 30,- (per wagen) ook:

- Roadbook
- 2 braadworsten
- 4 drankbonnen
- rallyplaat
- aandenken
- kans op talrijke prijzen
- kans op trofeeën (top 3, verstkomende deelnemer, oudste wagen en eerste vrouwenteam)
- iedereen maakt kans op de hoofdprijs (lotjestrekking).Per bijkomende deelnemer in de wagen (3de, 4de of 5de persoon) betalen zij €10,- p.p. Deze maken natuurlijk ook kans op de hoofdprijzen en kunnen daarbij genieten van 1 braadworst en 2 drankbonnen.


Hierbij kunnen wij ook rekenen op de steun van de sponsoren, waarvoor we hen dankbaar zijn:
- Bouwwerken Goudeseune uit Zonnebeke
- Friethuis Bonny's uit Ieper
- Dakwerken Plaisier uit ReningelstInschrijvingsformulier 4de Hazewindrit

Verplichte velden zijn uiteraard verplicht in te vullen, deze zijn te herkennen aan dit bolletje:  ●


Bestuurder


Wagen

Team

Overschrijving

Opmerkingen bij uw inschrijving?